Internet fixat

Äntligen ar allt fixat med bredband och egen dator så nu ska jag börja blogga igen.

Julen har firats hemma hos Baby C. Har varit jätte mysigt men såklart har det känts konstigt att inte fira med sin egen familj. Saknade svensk julmat lite grand. Irländskt julbord med kalkon är ingen höjdare tycker jag. Nu blir inte det här inlägget faktiskt inte längre. Imorgon börjar rean i butiken jag jobbar i så jag behöver vara utvilad. Skriver imorgon, jag lovar.


Puss!


Hemma !

Först: Har inte bloggat på så länge eftersom jag och älskling har flyttat och har inte Internet längre. Så det blir inte så mycket bloggande förrän det är fixat. Orkar inte springa på Internetcafé stup i kvarten.

Men nu: Jag är hemma !! Helt underbart. Landade sent igår kväll i Köpenhamn och mamma hämtade mig på flygplatsen och det var direkt hem i säng. Blir så himla trött av att flyga..
Idag var vi hemma hos farmor och farfar och hälsade på. Dom har blivit så gamla, och jag får dåligt samvete när jag tänker på hur sällan jag träffar dom nu för tiden. Men det blir ju så när jag inte bor i Sverige. Det var i alla fall så himla roligt att se dom igen. Tänker på dom så ofta..
Imorgon blir det stor fest här hemma. Åker tillbaka till Irland redan den 19 (på lördag) så jag är inte hemma på min 20-årsdag den 27. Så därför blir det fest och presenter och firande med hela släkten imorgon. Ska bli så himla roligt, kan knappt vänta !!

jobb, jobb och jobb

Sahar jobbar jag over jul:
Sondag 23 december
- 14.00-21.00
Mandag 24 december (JULAFTON) - 10.00-19.00
Tisdag 25 december - Ledig
Onsdag 26 december - Ledig
Torsdag 27 december (MIN FODELSEDAG) - 07.00(!)-16.00
Fredag 28 december - 12.00-21.00

Vem jobbar pa julafton?! Ja, alla i min jakla kladaffar i alla fall... Eller fragan kanske ar: Vem shoppar pa julafton?! Varfor maste vi ha oppet pa julafton. Det ar illa nog att jag inte ska fira jul med alskade mamma och resten av familjen. Och jobba pa sin fodelsedag? Ja, det ar val normalt antar jag.. Men jag vill inte, och jag vill verkligen inte klockan sju pa morgonen! Men det varsta ar enda att jobba nio timmar pa fredan. Det bara suger.

for mycket...

Jag vill hem. Nu. Allt ar for jobbigt och komplicerat just nu. Jag orkar inte med sant har nu. Efter de senaste veckorna ar det sista jag behover en van som sviker. Vad hande? En av mina basta vanner har helt plotsligt bara stangt mig ute. Jag forstar inte. Och jag orkar inte ta tag idet. Det ar inte sa latt att prata med nagan som inte vill prata. Sa nu vill jag bara bort fran allt det har. Trodde aldrig att en kram av mamma kunde vara sahar efterlangtad.

RSS 2.0