tidsfördriv

Den här lilla listsaken hittade jag hos bebygrrl. Så jag fördriver tiden lite och fyller i den jag med :)

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag? 
handla mat
 se på Sex and the City - The Movie
 diska
damsuga
♦ och inte så mycket mer, vilken händelserik dag.... 
 

Vad gjorde du för 10 år sedan? 
För tio år sen var jag 10 år (skulle fylla 11). Herregud, vad gjorde man när man var tio? Gick i fyran? Femman?

Ställen du bott på?
 Gantofta med mamma & pappa, Rydebäck med mamma, Stockholm med pappa, Helsingborg med pappa, älskade Dublin med tjejkompisar, Maynooth och Celbridge (också på Irland) med  (ex)pojkvän, och nu bor jag själv i en lägenhet i Helsingborg.

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
♦ 
resa, resa, resa!

♦ plugga på fashion college i London
♦ ge bort en massa, typ betala av resten på min mammas hus och sånt
♦ antagligen köpa en lägenhet i Helsingborg..
♦ volontärarbeta i afrika, både hjälpa människor och djur. vilka möjligheter man hade haft om man bara blivit biljonär sådär. fast egentligen hade jag nog inte velat vara det..


god morgon!

Tidigt, tidigt. Men jag känner mig faktiskt hyffsat pigg. Brukar alltid vara så himla trött på måndagmorgonen men igår somnade jag faktiskt redan elva. Inte vanligt en söndagkväll eftersom jag oftast sover till typ ett på söndagarna. Tror jag börjar komma in i ett bättre sovmönster nu. Skrev ju om det för ett tag sen att jag alltid brukar somna när jag kommer hem från jobb och sen kan jag inte somna på kvällen. Men de sista dagarna på förra veckan tvingade jag mig att hålla mig vaken och somnade gott på kvällen för att sedan vara pigg på morgonen när jag vaknar. Gott, gott :) Nu ska jag snart sticka iväg till bussen. Ha en bra dag alla så hörs vi sen! PUSS



PS. Nu började det fan i mej regna. Typpe..

film

Ikväll visar dom The Good Girl på tv med Jennifer Aniston och helt fenomenala Jake Gyllenhaal. Om ni inte har sett den tycker jag att ni ska se den. Jennifer Aniston spelar ett butiksbiträde som inlede ett passionerat förhållande med en lagerarbetare (Jake Gyllenhaal) som tror att han är Holden Caulfield från Räddaren i Nöden. Gyllenhaal är verkligen en helt fantastisk skådespelare (se Donnie Darco med honom om ni inte gjort det!) och filmen är nästan värd att se enbart för honom. Det är också kul att se Jennifer Aniston spela något som är helt annorlunda från Rachel Green i vänner.

söndag

Ja, herre gud vilken kväll det blev igår! Så himla kul var det. Vi började med fördrinkar hemma hos mig, Even skulle göra bål men det blev mest grogg i en skål. Som vi skrattade åt det! Vi var några tjejer här och någons telefon ringer. "Är det ok om killen jag träffar kommer upp?". Självklart sa jag. Och så fortsatte det och helt plötsligt var vi typ femton pers i min lilla etta. Hur hände detta?! Skit roligt var det iaf och vi dansade till Flogging Molly i vardagsrummet/sovrummet :P

Drog ner till stan vid tolv-tiden. Snabb runda in på Hampan först (fyllerondellen) innan vi gick vidare för att dansa röven av oss på Tivvan. Helt underbart och så helt plötsligt tänder de lamporna och det är stängninsdags. Hur hände detta?! Haha. Gick ut för att vänta på tjejerna som jag givetvis tappar bort. Träffar J som frågar om jag ska med och tura. Tura halv fyra på morgonen? Men sagt och gjort. Tura blev det. Det enda var att vi var tvugna att gå av båten varje gång för man kunde bara köpa enkelbiljett. Och varje gång försökte vi mygla och varje gång kom biljetkontrollanterna på oss. Lagom trötta var dom på oss sen.. Halv sju imorse stupade jag i säng. Helt underbart rolig natt!

Idag har jag varit o fikat med KK och Älvan. Älvis lämnar på tisdag igen för Holland.. Jag vill inte! Kommer sakna henne så mycket. Så idag sa vi hej då och det var inte så kul.. Nu ses vi kanske inte förräns till jul. Nej, nu blev jag lite deppig. Typpe.

saturday night i feel the air is getting hot

Jag älskar lördagar! Nu har jag sovit lite till och ska strax hoppa in i duschen och göra mig fresh. Sen ner på stan för att fixa lite grejor för ikväll. Hur länge har systemet öppet? Orkar inte med att åka över till Danmark.. Är så sjukt peppad över att träffa tjejerna ikväll, trots att det faktiskt inte var så länge sen jag såg dem senast. Men dom åker ju tillbaka till Irland i augusti och tyvärr gör inte jag det, så då vill man bara ta vara på varenda minut man ses!

Men dags att göra sig iordning nu. Ha en underbar lördag alla :)


kan man?

Min lokala Konsum är skit dålig. Vill man ha laktosfritt eller vegetariskt får man åka någon annanstans (skit långt iväg). Kan man lägga klagomål hos sin Konsum? Bryr dom sig om man gör det? Det måste ju vara fler i mitt område som vill köpa laktosfria och vegetariska grejor. Fast dom kanske inte är lika lata som jag?


äntligen helg!!!

Uppe tidigt, tidigt idag men somnade lika tidigt igår. Har sovit tolv timmar nu. Det behövdes verkligen!

Ikväll blir det parteeeey med tjejerna! Så satan i gatans kul ska det bli. Reunited i Helsingborg, Ni bör se upp ;) Nej, nu ska jag se om jag kanske kan sova lite till, det är ju trots allt lördag. Bloggar sen!
 

snart helg!



Oh yeah! Mina tjejer är tillbaka från Irland o på lördag blir det utgång de luxe!!

Annars händer det inte en massa. Har varit en väldigt lugn vecka faktiskt. Var ute igår o tog en öl men thats it. Inga större skandaler faktiskt och det kan ju kanske vara skönt för omväxlings skull. Men som sagt, i helgen blir det ös. Ett tag sen man hamna i trubbel nu så det är väl dags på lördag :P

Gjorde förresten världens fynd idag på en av second hand-butikerna i stan. En skitsöt silvrig quiltad väska med silverkedja som axelband. Sjukligt fin. Var egentligen på jakt efter en svart men silver är ju också fint. Såg en riktigt fin blommig hippiekjol också men styvsyrran hög den först. Det är det enda som är lite trad med second hand, när någon hannar haffar det man själv vill ha. Haha, the problems in life, i´m tellin you!

Nu ska jag brun-utan-sola benen och sen blir det sängen. Night!



sex & the city

Nu har jag äntligen också sett den, Sex and th city - The Movie. Och jag säger som alla andra, den var riktigt, riktigt bra. Och jag vill bara se den igen! Ska ju antagligen göra det också, med en kompis på bio på torsdag. Jag har dock en känsla av att jag kommer se den igen imorgon kväll. Den var som ett extra långt avsnitt av serien, helt underbar. Vet att några sagt att den är för lång, men det tyckte jag inte. Det skulle kanske (KANSKE) vara så att modevisningsscenen var något överflödig, men annars var den helt perfekt. Jag vill se den igen, NU! Haha, men det ska jag inte för jag ska hoppa in i duschen, smörja in mig med lite brun-utan-sol och sen se SATC på trean innan jag somnar. Night!


lunchäventyr

Nja, inte äventyr precis, men gud vilket flängande det blev på lunchen idag. Jag och mamma skulle käka tillsammans, så hon kom o hämta mig kvart i tolv och vi bestämde att vi skulle äta laxkebab på Lasse Rökare. Jag hade varit sugen på det hela dan och det finns inte så mkt annat gott att välja på eftersom jag jobbar på ett industriområde. Iaf kom vi dit, då sa dom att de inte hade några såser klara så vi skulle få vänta tjugo minuter på maten. Inte tid med när jag har 45 min lunch. Så vi blev lite småsura och fick sticka till Burger King. Kommer dit och kön är as lång! Mamma säger att dom har hamburgare på macken brevid BK så vi lämnade kön o gick dit. Givetvis har dom inga hamburgare där utan bara korv som jag inte alls ville ha. Så tillbaka in på BK, kön är ännu längre och vi kommer fram till att vi kunde lika gärna ha väntat dom jävla 2o minuterna på Lasse Rökare. Haha. Fick i alla fall till slut en fiskburgare på BK som smakade OK och blev tio minuter sen tillbaka till jobb. Vilket företag bara för att få i sig lite lunch. Hujeda mig, imorgon blir det matlåda!

måste sova

måste verkligen fösöka sova men det går inte. somnade innan idag när jag kommit hem från jobb och sov till nio ungefär. så nu kommer jag nog inte kunna somna på ett tag. man hamnar i en ond cirkel. man går upp vid fem, kommer hem vid fyra och är astrött, somnar och sover till åtta, nio-tiden och sen somnar man inte igen förrän vid ett, halv två. och så samma sak dan efter. imorgon ska jag INTE somna när jag kommer hem efter jobb. gör vad som helst nu för att få sova ordentligt en natt och komma in i ett bra sovmönster. det har dock aldrig varit min starka sida, att sova som man ska.. typpe. ska i alla fall lägga mig och läsa lite. håller på med The other side of the story av marian keyes. har nog alla hennes böcker, får aldrig nog.

men nu kallar bingen (eller soffan faktiskt, sover bättre på den). hörs imorgon short cakes!

Puss och god natt :)

dokumentär

Nu börjar dokumentären Guds Barn på kanal 1 som handlar om den amerikanska sekten Children of God, eller Familjen som vi ofta säger på svenska. Är väldigt fascinerad av religion och därav också sekter av olika slag. Jag är själv inte religiös (inte det minsta faktiskt), endå suger jag åt mig information om olika religioner och sekter. Bloggar kanske efteråt, nu ska jag kolla!

monday

Det blåser som fan ute, rena rama stormen, jag skojar inte..

Har precis tryckt i mig en pizza och ligger och kollar på The Hills. Verkligen slappemåndag till tusen. Känner inte för att göra något annat än att ligga här i min soffa och bara blogga lite, läsa lite och kolla lite på the bitches i The Hills. Skulle egentligen kolla på film med en kompis och hans nya tjej, men känner inte ens för det. Ni vet hur man vissa dagar bara vill vara för sig själv? En sån dag är det.

don't tell me you are sorry

Don't tell me you're sorry, cuz you're not
Baby, when i know you're only sorry you got caught

Är det inte konstigt att man kan tycka mycket om någon som behandlar en jävla illa?


söndag

Veckorna går så jevla snabbt (med risk för att låta som en gammal tant som tycker att tiden bara flyger iväg och guuuud vad barnbarnen har blivit stora). Men det är ju så. Snart har hela juni gått. Herre gud, jag hinner faktiskt knappt med.

Dagen har spenderats hos mamma. Hämtat tvätt (nej, hon tvättar inte åt mig men jag tvättar hemma hos mamma) och käkat middag. Fy vad gott det var med "riktig" mat. Som jag sagt innan hatar jag att laga mat till mig själv, så det blir mest makaroner och ketchup här. Så när man får pannbiff, kokt potatis och sås är man i himmelriket, ja minsann!

Nu börjar Legally Blonde på tv4+. Inte mycket bloggande idag. Mer imorgon =) PUSS

film

Nu visar dom filmen Frida på tvåan som handlar om konstnären Frida Kahlos liv. Det är en av mina favoritfilmer, och Salma Hayek är så himla bra i rollen som Frida. Om ni inte har sett den, se den! Fridas liv är verkligen en historia för sig själv, och hennes konst är helt underbar och så stark.

nu så!

Äntligen alla bilder överförda. Kollar igenom dom och gud vad jag saknar mina vänner på Irland. Var bara typ två veckor sen jag var där nu senast ju, men gud vad jag längtar efter alla där. I augusti ses vi igen! Kan knappt vänta.






midsommardan

Herre gud vilken kväll igår. Jag som skulle ta det lugnt.. Det blev inte riktigt så. Fy fan. Nu får det vara nog. Ikväll ska jag inte göra någonting. Verkligen ingenting och skönt ska det bli.

Sitter och tar emot bilder på msn som Baby C tog nu när jag var på Irland senast, men herre gud vad långsamt det går. Finns det nått snabbare sätt att skicka bilder? I dunno..

skål! (o glad midsommar)

Nu har jag precis käkat frulle, dags att hoppa in i duschen, göra sig fresh o sen åka ut till mamma. Vet att jag sa igår att det antagligen blir en lugn midsommar. Men antagligen blir det inte det. Jag har ångrat mig. Jag vill gå på fest. Det är det jag gör bäst.

Nu måste jag snabba mig! Puss

ring, ring

Det börjar bli dags att köpa ny mobil. Den jag har nu stänger har börjat stänga av sig varje gång jag skickar ett sms. Jävligt irriterande kan jag tala om. Sånt hände aldrig med de äldre telefonerna. Min farfar har min gamla Nokia 3310 som jag fick när jag gick i nian (fem år sen!) och den funkar fortfarande lika bra! Min satans Samsung har jag haft i inte ens två år, varav den inte är använd de ett och ett halvåret jag bodde på Irland, och den strular som fan. Men nu är frågan vad man ska köpa för nån. Skulle egentligen hämtat hem min LG som jag haft på Irland nu när jag var där men den försvann i röran efter branden.. Jag funderar på iPhone, lanserar i Sverige om typ 20 dagar. Har läst att den ska vara jäkligt lätt att använda trots alla funktioner vilket är mkt, mkt viktigt. Hatar att mobiler ska vara så jäkla avancerade. Det är ju helt omöjligt att hitta en telefon utan kamera, mp3, internet, biltvätt och allt möjligt skit. Kanske snor tillbaka 3310:an från farfar...


iPhååååne

midsummer

Yes, dålig uppdatering jag vet. Inte konstigt att man tappar läsare. Men har haft annat för mig de senaste dagarna (himla kul har jag haft) och idag somnade jag direkt när jag kom hem från jobb så därav inget bloggande.
 
Nu är det i alla fall helg, loves it! Långhelg till o med, midsommar o allt. Blir nog en hyffsat lugn midsommar endå, har redan varit ute två gånger den här veckan + att förra helgen var helt jevla sjuk så en lite lugnare helg känns befogat.. Men sen vet man ju faktiskt aldrig vad som händer.. ;) Midsommarmat blir det hos mamma i vilket fall som helst. Ska passa på att ta med lite smutsiga kläder och tvätta hos henne. Mkt bättre än tvättstugan. Jag har lite svårt för tvättstugor..

Kommer posten på midsommarafton, eller räknas det som en lördag eftersom det är en afton? Har beställt en parfym och den kommer imorgon om man nu får post imorgon. Hoppas, hoppas! Och hur går bussarna?!

åska

E det farligt att ha på datorn och TV:n när det åskar? Kommer ihåg från när jag var liten att pappa alltid sa att man i alla fall inte skulle prata i telefon när det är åskväder för det kan slå ner i den. Men TV och dator? Aja, slår det ner så slår det ner...

varför kan vi inte bara gå hem efter en utekväll?

Den frågan ställde jag och Mirjis oss själva om och om igen när vi klockan halv elva i morse gick the walk of shame genom Helsingborg med klackskorna i handen. Men gud så kul vi hade det igår. Alltid lika roligt att gå ut med Mirjis. Man vet liksom aldrig vart man hamnar. Det är bara med henne jag haft Crazy Tuesdays med på Irland, det är bara med henne som jag vaknat upp på ett hostel utan att ha en aning om vem som betalat våra sängplatser, det är bara med henne som jag supit bort ett par stövlar och letat som en galning efter en tysk i Dublin som heter Michael. Mirjis och Johanna = FPF. Du är bäst!

party, party

Dags att börja göra sig redo inför kvällens utgång. Rosén står på kylning och Mirre is on her way. Har nya kläder och skor från helgen på Irland + världens bästa instant tan från Rimmel som jag också fick med mig hem därifrån. Det är verkligen något som är störigt med att flytta hem till Sverige efter ett tag utomlands - mina favoritprodukter finns inte här! Sugigt. Och ja, jag vet att livet är större än instant tan, tro mig! Ska röka min sista cigg nu och sen hoppa in i duschen. Vi ses i dimman!


Fab 5

  • Rosévin
  • Rimmels Instant tan med skimmer
  • Mina älskade tjejkompisar
  • Bangles
  • Crystal Castles (ladda hem och lyssna - NU :)

fotboll

Är det bara jag som inte bryr mig ett skit om fotbolls-EM? Så jevla trött är jag på spektaklet. Jag kunde inte bry mig mindre, och jag kan inte vänta på skiten att vara över. Var på väla och Maxi med mamma idag och när hon skjutsade mig hem bjöd jag upp henne på kaffe och glass. Vet ni vad hon säger då?! "Nej, jag måste hem och fixa iordning inför fotbollen ikväll". EH VA?! Ingenting är viktigare än Euro 2008. Ingenting.

Nu ska jag kolla på You are what you eat och käka chips.

studentfest

Hemma från Bellas student, hyffsat tidigt blev det, men (trodde aldrig att jag skulle säga det här) det kan också vara skönt ibland. Ska endå ut som fan imorgon med Mirjis. Röj! Himla trevligt var det hos Bellis iaf, mycket god mat och mycket gott vin. Älskar buffémat, massor att välja på och man kan käka hur mycket som helst. Släkten var där så klart och det var också himla trevligt. Min familj är den galnaste och bästa som finns! Vi är hårda som sten, vi ska knäcka dina ben, vi är NOOOORBECK! Ja, för fasen!

Kollar på Hip Hip Hora på tv4 plus och det känns som att jag ska somna när som. Så med detta säger jag god natt. Hörs imorgon!

fredag

Idag blir det nog inte mkt bloggande. Ska iväg och jobba snart och efter jobb blir det bara hem om för att göra ve sig för att sen bege sig på studentfest. Kusinen tar studenten och det känns helt sjukt att det var två år sen jag vad nybakad student. Bästa och roligaste dagen i mitt liv tror jag. Men nu måste jag snart sticka! Ha en bra dag! :)


shallow hal

Kollar på Shallow Hal på sexan. Har sett den innan men jag gillar den. Feel good-film. Älskar sånna filmer som får mig att skratta. Som egentligen är svin dåliga men som man endå mår bra av att se. Och Jack Black är ju skitbra! Älskar typ allt med honom, han är så himla rolig. Haha, Hals kompis visade precis sin förlängda svanskota, så himla roligt! Skönt att få skratta lite.
Nu är det snart läggdags. Ska ju endå upp fem imorgon bitti. Imorgon måste jag gå till jobb. Kan inte sitta i den här lägenheten själv hela dagen. Man tänker för mycket när man är ensam.

Good night sweetycakes. Och förresten, innan jag går och lägger mig måste jag nämna J som ringde innan och gjorde mig på lite bättre humör. Det är inte bara kassa filmer som hjälper när det gör ont, utan också underbara vänner. Tack för att du fick mig att skratta! :)

Bättre och bättre dag för dag. Eller hur?

heartbroken

Inte mycket har hänt idag. Har inte ens varit och jobbat... Drygt. Handla måste jag också göra, har ingenting hemma. Men gud vad trist. Att handla mat till bara en person känns så himla meningslöst. Jepp, jag är deppig igen. Jag vill ha tillbaka vad jag hade för några månader sen. Måste sluta med sånna här deppoinlägg och ta tag i mej själv, men det är svårt. Jag har ont i hjärtat. På riktigt. Har alltid tyckt att folk som säger så är lite mesiga, jag har alltid varit en tuffing. Mig slår man inte ner så lätt, det ska ni bara veta. Men nu är jag nerslagen. Jag erkänner. Heartbroken to the limit. Och är det inte så jävla pinsamt? Jag är inte den som bölar över killar. Men jag var (är!) så jävla kär. Han var mitt allt. Verkligen mitt allt. Vi har gått igenom så himla mycket tillsammans, vi var ett team. Han sa alltid "It´s you and me against the world". Vad fan hände med det? Jag flyttade till ett annat land för i helvete. Nu börjar jag bli arg.. Och frustrerad. Detta får bli sista inlägget om honom och om Irland. Jag är färdig med det nu. Live in the moment.

jag skulle aldrig ta på mig

Gladiatorskor. Så jevla fula! Alltså seriöst, jag skulle aldrig ta de på mig. Och speciellt inte nu när varannan tjej springer runt med dem på fötterna. Snyggt? Nej. Orginellt? Nej. Bara döda fiskar följer strömmen.


kliché

Hur kliché får man bli? Jag känner mig nere. Jag äter glass och tittar på Sex and the city. För i helvete!

hello sweden

Ja, då var man tillbaka i Sverige igen. Eller jag kom ju i måndes natt men har inte orkat blogga förrän nu. Helgen på Irland var intensiv, minst sagt! Herre gud, hur mycket kan hända på fyra dagar egentligen? Har varit party typ non-stop med jackasslekar och nattpromenader i skogen. Och när det inte varit party har jag träffat exet.... Kanske inte jätte smart, men det kändes bra för stunden. Massor med känslor, men nu är det dags att gå vidare. På riktigt. Förresten brann mina grejor upp så då löste ju sig problemet med hur jag skulle få hem allt till Sverige.

bye, bye sweden

Nu drar jag till den gröna ön! Vi hörs på tisdag! PUSS

för i helvete!

Packar inför Irlandsresan imorgon. Jag HATAR verkligen att packa. Är fett sämst på det. Packar alltid för mycket, för att vara på den säkra sidan lixom. Men grejen är ju att jag åker dit dels för att hämta hem en massa kläder och skor som jag lämnade kvar när jag flydde landet för tre månader sen (och shoppa ska jag såklart), och då kan jag ju inte åka dit med full resväska..... Problems, problems.

tidigt, tidigt

Idag tog det emot lite att gå upp såhär tidigt. Så jevla varmt är det i lägenheten på nätterna och jag vågar inte sova med fönstret öppet när jag är ensam. Resultat - Inte jätte bra sömn och naturligt blir det då jobbigt att gå upp tidigt. Hade gjort nästan vad som helst för att få sova några timmar till. Jag som inte ens gillar att sova. Börjar jag bli gammal?


None

pretty



Den här klänningen är skit söt! En sån vill jag ha i sommar. Någon som vet vart man kan hitta liknande?

YAAAAAAY!

Mirjis är tillbaka i Helsingborg igen! Himla farande mellan Uppsala o HBG, fett med credit till henne. Men fy fan vad glad jag är, reunited igen. Together we stand, divided we fall. Mirjis, du är bäst.

beautiful tuesday

God morgon! Skit fint väder idag med, härligt, humöret är på topp! Har tagit förmiddagen ledig idag. Tur det, blev senare än planerat igår. En polare hörde av sig vid halv tio o behöver prata. Klart man ställer upp, så det blev Mezo och promenad runt i Helsingborg halva natten.

Sitter och äter lösgodis till frulle och funderar på what to wear en dag som denna... Hörs sen! PUSS

boktips

Fick nya böcker av mamma igår som jag velat ha länge. Två Marian Keyes, hon är verkligen min favoritförfattare. Rachels Holiday och The Other Side of the Story. Och så hade hon köpt The Dirt om Mötley Crüe som jag har velat läsa hur länge som helst, och The Shock Doctrine av Naomi Klein som jag haft innan och börjat på men tappade bort i flytten från Irland. Verkligen en bok jag rekomenderar alla att läsa! Nu har jag ju inte läst hela men endå. Den är så sjuk och den är så bra. Den handlar om hur makthavare runt om i världen helt kallt utnyttjar situationen efter till exempel naturkatastrofer så att de kan bygga om världen till sin egen idealbild. Hur de gör allt för att tjäna cash på nödställda människors bekostnad. Helt sinnes.

 

sommar!

Så varmt det är, typ 29 grader eller något sånt. Härligt!

Mötte upp syster efter jobb och gick hem till mig. Har precis duschat och dragit på mig en luftig sommarklänning o syrran står i duschen nu. Ska strax gå och handla grejor till middag, ska bara komma på vad vi vill ha. Nej, detta fick bli en snabbupdate. Hörs sen! KÄRLEK

ny vecka - nya tag :)

Morning sweethearts ;) Uppe med tuppen är man som vanligt, ska strax sticka iväg till bussen mot jobb. Ser ut som att det kommer bli riktigt gött väder idag så det blir på med solkräm innan jobb och sen stekning på alla raster.Skaffade ju lite fin grundfärg nu i helgen och den måste ju upprätthållas! Ha en bra dag!


loves it!

Sitter i min lägenhet nu och kollar tv. Så jävla nöjd man är :) Massa tjat om det, jag vet, men jag är bara så himla glad. Mamma var här och käkade middag och Emil har också varit och hälsat på, kollat på handbollen och lite benjamin på youtube. Tajt ässsss! Haha. Fatta gött detta är. Fett nöjd!

Nu ska jag brunutansola lite och sen blir det bingen. Ska ju endå upp fem imorgon bitti. Night!



TAGGAD!

Nu har jag packat det sista. Känner ni peppen?! :D


gårdagen

So far - underbar helg. Gårdagen var helt perfekt. Blev beachen först med Sabbe, hennes pojkvän, K, & DJ. Årets första dopp. Lite sent i år men det får man ta. Vädret var helt underbart och då blir man ju så himla partysugen så vi bestämde oss för att alla mötas upp senare på kvällen för fest. Jag och K stack hem till Ryyyyydebäck och gjorde oss söta och fick sedan skjuts ut till Sabbe i Viken där hon och killarna redan var. Där blev det vin och youtube för hela slanten innan vi begav oss in mot Helsingborg. Så var plötsligt alla de andra hungriga (jag ville ju bara gå till hampan o dricka öl) och skulle ha kebab och grejor. Satt och kolla på när de andra käkade, skulle aldrig käka på kebab house alltså.. Skäb! Till slut landade vi i alla fall på Hamnkrogen. Stannade inte så länge, alla var mer sugna på Tivvan och dansa. Och fy vilken kul kväll det blev, dansade som en galning (som vanligt), träffade massor av folk jag inte sett på sjukt länge (älskar ju det) och bara hade så sjukt roligt. Hade ju planerat att ta massor av kort också men riktigt så blev det inte.. Hade glömt minneskortet hemma, haha. Efterblivet. Kvällen avslutades hemma hos DJ där jag somnade gott, full och glad - precis som det ska vara.

Nu ska jag packa det sista, för nu flyttar jag!!!! Så jävla peppad :D :D :D

RSS 2.0