valborg

Gick mycket bra hos tandläkaren. Som vanligt. Jag är alltid skit nervös, hatar verkligen att gå dit, trots att jag aldrig haft problem med mina tänder. Tänker väl att någon dag ska det väl vara något som är fel, och då kommer det att vara något som är jävligt fel. Men som sagt, idag gick det bra.

Har precis käkat och ska snart hoppa in i duschen för andra gången idag. Måste göra mig snygging för ikväll ju. Blondie kommer vid 6, halv 7 och då ska vi korka upp rosévinet! Sen drar vi in till S för lite tjejmys och ännu mera vin. Efter det ska vi göra stan! Kommer bli en skit bra kväll, jag känner det i knäna. Nu ska jag bara komma på vad jag ska ha på mig..

tandis

Idag ska jag till tandläkaren. Hatar verkligen det! Blondie följer med och håller handen. Efter tandis ska vi till systemet och ladda upp för ikväll. Det blir fett ös medvetslös. Se upp, säger jag bara.

snygging

Jag blev dödligt snygg på passfotot!

Haft en riktigt härlig dag med Blondie på stan idag. Och vi har ju fått så himla mycket gjort, riktigt duktiga. Fixat pass, bokat tid för att få nytt recept på p-piller och fixat nytt bankkort till B bland annat. Sen har vi latat oss lite också och käkat pizza och negerbullar. Och vädret har varit sjukt fint hela dagen, loves it! 

kom igen

image19

Alltså jag borde verkligen ta tag i mig själv och åka in och fixa det där jävla passet. Behöver ju det. Det jag har nu håller på att falla sönder (seriöst, den sidan med fotot på håller på att trilla av, fattar inte att det lät mig komma in i landet i mars) + att det går ut i juli. Men är så jävlans seg, jag vill bara sitta i trädgården och sola! Riktigt härligt väder, hoppas att det blir lika fint imorgon på valborg. Nä, nu ska jag ut och sola lite.

god natt

Good night, sleep thight. And don't let the bed bugs bite!

image17

we were in love

Dagens låt
The Knife - Heartbeats


måndag

Blev aldrig att jag åkte till polisen för att fixa pass. Pappa sa att det är alltid skit mycket folk där på måndagar (han är polis så han borde ju veta vad han snackar om) och det orkar jag förstås inte med. Kanske imorgon? Åkte ändå in till stan för att träffa Blondie ett tag. Postade iväg en jobbansökan och kände mig duktig. Sen mötte jag upp syster yster för en fika och efter det åkte vi till Maxi för att träffa mamma. Älskar att åka och handla mat! När vi kom in på Maxi så ville syster låsa in sin väska i ett sånt förvaringsskåp som de har för hon tyckte den var för tung och släpa runt på. Sagt och gjort och vi storhandlade och körde hem. När vi kör in på uppfarten här hemma utbrister hon "Jag glömde min väska!". Haha, jag höll på att garva ihjäl mig! Bara för henne och mamma att köra tillbaka till Maxi och hämta den. Det blev ungefär en timmes extra bilfärd för dem.  

good morning sunshines

Idag ska det bli upp emot 2o grader varmt här i Helsingborg. Loves it! Ska in i duschen nu och göra mig fräshis och sen bege mig in mot stan. Ska fixa pass idag. Jag hatar verkligen att ta passfoto. Man ser alltid för jävlig ut. Det spelar ingen roll hur snygg man är, jag har inte träffat många med fina passfoton. Det är lagen om  alltings jävlighet. Man ska se ful ut i passet.


rosa blogg

Har precis ändrat färg på bloggen så nu är den rosa och fin. Är verkligen helt nybörjare på det här med koder och skit så därför är det bara färgen som jag ändrat än så länge. Och jag tyckte att det var svårt, haha. Tänkte att jag skulle fösöka mig på att göra en header någon gång men det får nog vänta ett tag tills jag blivit lite mer skillad. Vill ju inte att bloggen ska se ut som ett slagfält.

sexy

381530-15Var inne på asos.com idag och kollade runder lite för att jag
är så sjukt uttråkad. Orkar typ aldrig sitta och surfa runt på
sånna klädsajter och liknande. Fattar inte hur folk orkar sitta och göra värsta snygga kollagen i photoshop med tusen olika bilder från tusen olika sajter. Fett med cred till alla modebloggare säger jag. I alla fall så hittade jag den här klänningen! Är den inte sjukt snygg? Fatta sexy den hade varit till bruna ben och mina guldiga partyskor från River Island (nej, jag orkar inte fota skorna och hålla på nu, ni får helt enkelt lita på att jag har stil, haha). Gah, snyggast på stan!  














mardröm

Vaknade av världens mardröm imorse. Jag var gravid och vattnet gick och jag skulle föda. Mamma skulle köra mig till sjukhuset men jag ville inte åka med. Jag skrek att jag minsan inte tänkte föda något barn och fösökte rymma. På sjukhuset var där en massa sjuksköterskor och doktorer som höll fast mig i en säng så att jag inte skulle sticka därifrån, men jag bara vred mig, grät och försökte komma loss. Och hela tiden skrek jag att jag inte ville ha barnet och att de inte kunde tvinga mig att föda det. Sedan vaknade jag. Det kanske inte låter som värsta mardrömen men jag hade sån ångest när jag vaknade. Hatar den känslan man får efter att ha drömt något obehagligt...

Förresten blev det inte Köpenhamn idag. Syster ville följa med och se utställningen men kunde inte idag så vi får vänta. Men vad gör man inte för syster yster? :)


för att jag är sjukt uttråkad

blomma syrén
godis lösgodis från bogarts
klädaffär river island. hatar att den inte finns i sverige.. här hemma är det nog topshop.
öl corona är den enda öl jag kan dricka. hatar öl annars.
makeup-märke dior, max factor, make up store och bodyshop
plagg klänning! älskar att klä upp mig. annars jeans.
klädmärke är inte så kräsen med sånt. köper kläder jag tycker är snygga. om man får drömma är marc jacobs kläder fantastiska.
hårprodukt ALLT från john frieda. världens bästa hårprodukter. har du inte provat? gör det!
drink absolutley faboulus. vodka, cranberry juice och champange.
spel marioparty!
sysselsättning festa
skor skor med klack. sexy, och jag kommer upp i ansiktshöjd med mina närmsta vänner.
högtid midsommar
artist/band queen och massa fler.
snacks chips ska det va!
stilikon ingen speciell tror jag..
parfym thierry muglers alien, paris hiltons cancan, gucci rush 2
magasin brittiska look, svenska och brittiska cosmo, vouge
film moulin rouge
tv-serie the hills - ÄLSKAR det, the simple life, south park och family guy 
blogg bloggkommentatorerna.blogg.se
tecknad figur tingeling
årstid sommar
djur apor, delfiner och pandor
läsk dricker inte läsk.. skulle vara sprite zero då blandat med vodka..
skådisar leonardo di caprio är en helt fantastisk skådespelare. och johnny depp.
bok allt av marian keyes. harry potter-böckerna, häxorna av roald dahl (barnbok, jag vet! men jag älskar den).
saft dricker inte saft så ofta..
mat allt som är dåligt för mig. junk food junkie.
dessert marängsviss!
bröd bullar. frallor för er som bor ovanför markaryd :P
färg rosa
brunutansol st tropez mousse. ingen BUS slår den.
bilmärke kunde inte vara mer ointresserad..
grönsak majskolv med smör
resmål rotterdam, dublin, amsterdam, nice m.fl.
bär hallon
kroppsdel på mig själv? bröst. på killar? armar.
disneyfilm åh, typ alla! älskar disney. lejonkungen, peter pan, alladin, askungen, hitta nemo, tarzan, lilla sjöjungfrun, pirates of the caribbean, och massa fler.
underkläder matchande bh och string 
parti
vänster
dialekt skånska är det enda som gäller. 
restaurang the cedar tree i dublin - en helt underbar libanesisk restaurang.
accessoar skor! örhängen.

BFF

Härligaste dagen på länge! Träffade Blondie idag för första gången på riktigt (vi har setts en gång för någon vecka sen men då låg jag på sjukhus och var typ helt drogad så det räknas inte riktigt, haha) sedan vi båda kom tillbaka till Sverige. Hon har ju varit ute och rest i 7 månader och jag har flyttat hem från Irland. Men nu är vi äntligen återförenade! Blondie & Brownie for life :) Kommer aldrig spela någon roll hur länge vi är ifrån varandra för när vi ses känns det alltid som igår. Om själsfränder finns är hon min.


casual friday

zwani.com myspace graphic comments

Bodies

Imorgon ska jag och mamma till Köpenhamn för att se utsällningen Bodies. Det är en utställning med konserverade människolik och organ. Verkar kanske aningen groteskt men jag är för nyfiken på den här utställningen för att kunna låta bli att gå dit nu när den är så nära. Människokroppen fascinerar mig mig något så oerhört, hur den ser ut inuti och hur den fungerar. Jag kan inte vänta! Psykovarning? 

friday!

Det är fredag (för er som inte visste, moaha) och jag är så jävla partysugen. Ja, klockan är kvart i åtta på morgonen men man kan väl vara partysugen för det? Ge mig en drink (eller tio) och ett dansgolv nu! 


image14

krympa?

Idag var jag inne på Gina Tricot och köpte en piké (och en georgeous klänning men det hör inte till just nu). Tyckte att den var lite för lång men bomullstoppar brukar ju krympa lite när man tvättar dem. Men frågade endå om den krymper i tvätten.
 
Tjejen svarar: Neej, jag har en sån själv. De krymper inte.
Jag: Okej, nej för det hade inte gjort något för jag tycker den är lite för lång.
Tjejen i kassan: Jahaaaa, ja men lite kan den nog krympa!

Haha, vilken säljteknik! 

slut

Varför tar allting alltid slut precis samtidigt när det gäller skönhetsprodukter och smink.  Även om jag inte använder grejorna lika mycket verkar de ändå ha gaddat ihop sig mot mig och bestämt sig för att ta slut exakt, precis samtidigt. Nej det är ingen stor sak, men dock så irriterande. + att jag har börjat få utväxt i håret också.


Inköpslista idag
- Mascara
- Solpuder
- Moisturizer med BUS (finns Maybellines Dream Sunglow i Sverige eller ska jag ge upp utan att ens ha letat? Stor nackdel med att ha bott utomlands ett tag, inga av ens nya favoritprodukter finns här hemma, haha.)
- Hårspray
- Värmeskydd till håret
- Deo
- Hårtoning


it´s oh so quiet



dagens låt
björk - it´s oh so quiet

rise and shine

God morgon :) Våren håller i sig. Loves it. Kjol på idag kanske? Ska strax hoppa in i duschen, göra mig fin och fräsh och sen dra in till stan. Har en massa grejor att fixa idag. Tror jag ska ringa mamma också och se om hon kanske vill mötas upp och käka lunch tillsammans. Ha en underbar dag!

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

loves it

Är det min dator eller är blogg.se segt ikväll? Tar hundra år att komma in på bloggar och ännu längre att logga in för att skriva i sin egen.. Uppskattas inte. Ska gå och lägga mig nu och kolla på Simple Life eftersom blogg.se inte samarbetar med mig kväll. Paris kan man lita på när det är annat är tråkigt.

image13

fuck forever



dagens låt
babyshambles - fuck forever

bloggar

- Ge mig tips på bra bloggar! INTE Kenza, StinaLee osv. Dom är inte bra. Ge mig tips på roliga bloggar! Jag vill skratta lite för jag är lite ledsen idag.


ice cream

image11
En sån här vill jag ha. Världens mest onödiga pryl men gud vad söt den hade varit i köket. Då hade jag haft glassparty varje söndag, typ som ett engelskt tea party men med glass istället.

ännu en lista

för dom är så roliga. =D

10 favoriter

färg rosa
mat junkfood! älskar allt onyttigt
band kan inte välja ett! queen, babyshambles, MGMT, kent, massa fler.
film moulin rouge!
bok älskar alla av marian keyes
sport there´s a reason why sporty spice is the only one without a fella
årstid sommar
veckodag lördag
glassmak ben & jerrys chocholate therapy och oh my apple
tid på dygnet morgon om man får ligga kvar i sängen


9 för tillfället

humör lite ledsen. s åkte imorse. 
smak ?
kläder pyamas
bakgrund bakgrund var? på datorskärmen? bild på mig och sis. utanför fönstret? danmark.
nagellack inget
tid 1o.12
omgivning tyst. lugnt.
irritationsobjekt min rygg som gör ont.


8 första

bästa vän natta
screen name poppisen på lunar. ha ha!
husdjur schäfern kanto
piercing öronen när jag var kanske 1o
förälskelse kommer inte ihåg. nån på fritis eller nått?
musik tuggummipop. typ backstreet boys
bil har ingen bil, har aldrig haft
kyss i sjuan


7 senaste

cigarett någon månad sen
mat kyckling och pasta igår kväll
dryck äppledricka
biltur i förrgår med mamma
kyss älskling imorse 
spelad låt nått med mgmt igår
tv- program deseperate houswives


6 har du nånsin

dejtat nån av dina bästa vänner
brutit mot lagen ja
blivit arresterad haha, nästan. när jag och älskling skulle cykla och köpa cigg under en fest. turligt nog tog polisen bara ena cyklen.
badat naken  nej. jo, när jag var liten.
varit med på tv ja
kysst någon du inte känner ja 


5 nej tack

kläder skinnbyxor, "ravekläder"
mat lever 
musik dansband
dryck öl
personlighetsdrag egoism, snålhet

4 saker

du gjorde igår kväll kollade på tv, grät, kramades, åt
du kan höra just nu bara fåglar utanför fönstret
du inte kan leva utan man kan leva utan saker
du gör när du har tråkigt läser bloggar, äter, kollar på tv, städar


3 personer

du kan berätta allt för mamma och s
du tycker om eh, fler än tre i alla fall
du inte gillar massor :P 


2 val

kaffe eller te te
vår eller höst vår

1 önskan att aldrig förlora någon jag älskar (orealistiskt, jag vet, men det är en önsking).


antingen eller

Sånna här listor är kul att fylla i tycker jag. Undrar om det egentligen är någon som orkar läsa dem. Själv skummar jag mest igenom dem när jag hittar de på andra bloggar.  Om de inte är för långa.

Blond eller Brunett - Sen jag färgade håret brunt för några veckor sen har jag ångrat mig varje dag.. Blondinen är snart tillbaka.
Blåa ögon eller Bruna ögon - Fint med bruna. Själv har jag blå..
Vanilj eller Choklad - Älskar allt med chokladsmak!
Hund eller Katt
Christina Aguilera eller Britney Spears - Har alltid älskat Britney, kommer alltid att göra. Christina har en av världens bästa röster och hon är oerhört talangfull, men Britney är och kommer alltid vara störst!
Rosa eller Lila
Tv eller Dator
Hockey eller Fotboll - Hatar båda..
Berg-och-dalbana eller Vattenbana - Älskar båda
Guld eller Silver - Silver känns ofta fräshare
VH1 eller MTV - Bara för att jag aldrig kollat på VH1, haha
Sanning eller Konsekvens - Mer spännande så
Harry Potter eller Lord of the Rings - Jag är Harry Potter-nörd!
Vinter eller Sommar - Sommar, sommar, sommar. Finns inget härligare.
Stjärnor eller Månen
Sko eller Sandal - Allstå sko som i pumps, stövlar och ballerinaskor.
Bad eller Dusch
Svart eller Vit - Vitt är fresh!
Långt hår eller Kort hår - Långt hår! Kort hår är nästan aldrig snyggare!
Klänning eller Kjol
Mobil eller Telefon - Mycket smidigare
Lägenhet eller Hus - Egentligen spelar det ingen roll. Har bott både i hus och lägenhet. Det viktigaste är vem man delar stället med. Det betyder allt!
Ring eller Halsband - Båda! Älskar smycken överhuvudtaget.
Jordgubb eller Hallon
Höst eller Vår - Vår, helt klart. Hatar när det börjar bli höst och kallt.
Jeans eller Leggings
Jul eller Påsk
Afrika eller Asien - Vill resa runt och upptäcka båda.
Bil eller Buss - Buss! Bra för miljön, billigt. Förresten har jag ingen bil..
Nagellack eller Läppstift - Använder nästan aldrig läppstift, men nagellack desto oftare. 
Hav eller Sjö - Klarar inte av att bada i sjöar. Har aldrig gjort, kommer aldrig att göra. Sjöar är läskiga.
Nyår eller Midsommar - Måste bli midsommar. Hatar nyår över allt annat.
Plugga eller Arbeta - Helt klart föredrar jag att jobba än att plugga.
Löshår eller Äkta - If you aint got it, fake it. Löshår är snyggt när det är gjort ordentligt!
Ipod eller Mp3
Snowboard eller Skidor - Önskar jag kunde säga snowboard. Men jag är helt enkelt kass. Kör allra helst snowblades. Roligare än skidor.

i will love you til i die



dagens låt
Katie Melua - Nine Million Bicycles

vart tog våren vägen?

Hallå? Vart tog det fina vädret vägen? Det var ju skit fint igår under dagen, men inatt har det regnat och nu är det mest bara grått. Kom tillbaka vår! NU!

KÄRLEK

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes


Bara imorgon också, sen är älskling här! Jag är så sjukt glad. Kan inte vänta, vill att han ska vara här nu! Det är som att ju närmare fredag det blir, desto långsammare går tiden. Har inte träffat honom på över sex veckor nu... Riktigt jobbigt har det varit, men snart får vi några dagar tillsammans och jag kunde inte vara lyckligare. Blir helt pirrig och förväntansfull och glad när jag tänker på att vi ses i övermorgon!

bloggtips

Den här bloggen tycker jag är bra. Grönt är skönt!

alfie



Lily Allen - Alfie.
Jag ÄLSKAR den här videon.

mordbrand

Branden som jag skrev om imorse var anlagd. Läs här om ni är intresserade. Jag tycker att det är skit läskigt att det smyger runt sådana här galningar. Huset som brann är länkat med vårt och det stinker fortfarande här inne, men tacka gudarna att det är det enda och att branden inte spred sig.

knock em out

image10

dagens låtar
Lily Allen - Knock em out
Coldplay - Scientist
MGMT - Electric feel
och allt med The Zutons

galning

Det är en galning som smyger runt på vår gata på nätterna. Seriöst. En av mina grannar har haft en kille efter sig som förföljt henne, skurit sönder henners däck på bilen, försökt såga ner hennes flaggstång, skickat hotbrev mm. I morse luktade brandrök när jag vaknade. Frågade mamma varför och hon sa att den stackars kvinnans hus hade brunnit! Som tur var var där ingen hemma, gud vet hur det hade gått då. Jag tror att galningen har varit här och tänt på... Får man kanske inte säga men jag tror det. Klart att det hade kunnat vara en olycka.. Men faktiskt inte speciellt troligt. 

festival

Är det någon som har bra festivaltips? Det börjar dra ihop sig nu, dags att bestämma vad man ska lägga pengarna på i sommar. Förra sommaren var jag på Electric Picnic på Irland. Riktigt härlig festival (mitt tips till alla festivalälskare) med till exempel en Body & Soul Area där vi hängde större delarna av dagarna och lyssnade på reagge, stand up comedy, biotält (så himla härligt sista kvällen kom vi in till slutscenen av Footloose och jag började dansa för jag älskar den låten. Helt plöstligt står alla i hela tältet och dansar som galningar med varandra. Härligt!), rave i skogen, nöjesfält, och massa, massa bra musik. Förresten är ett av campingområdena format som en svamp, haha! Men ja, iår känner jag för något nytt. Och faktiskt tycker jag inte att årets line up är så bra som förra året. Då såg vi Iggy Pop (kan ni fatta?), Björk (helt fantastisk), Beastie Boys (så jävla bra), Chemical Brothers, Hot Chip, Modest Mouse, !!!, Primal Scream, mm. Ja, ni ser ju själva hur bra det var! I år är det typ Sinead O´Connor, Duffy och Franz Ferdinand.. Sådär. Men jag kommer väl inte undan med att skriva att hela årets line up e kass. Sex Pistols och Sigur Ros spelar faktiskt. Och CSS. Och The Gossip. Åh...

musik

Vet ni vad jag tycker är det störigaste som finns just nu? Bloggar som börjar spela musik när man går in på dem! Så sitter jag här och lyssnar på musik som jag vill höra och så loggar man in på en blogg och nått jävla tecnoskit går igång. För det första blir jag skiträdd varje gång. För det andra är det bara jätte irriterande.

communities

Jag hatar sådana där webcommunities, typ Facebook (nej, jag länkar inte, tror att ni kan hitta dit alldelses själva). Eller egentlgen tycker jag ju att det är ett himla smidigt sätt att kommunicera, speciellt när umgängeskretsen är utspridd över halva världen. Men just nu tycker jag bara att det är helvete och skit och man får veta saker man inte ska veta och man hittar bilder som det inte är meningen att man ska se. Jag får sådan ångest. Internet är som gjort för att såra och skapa missförstånd. Facebook och liknande är som gjort för att riva upp gamla sår och blossa liv i känslor som varit begravda sedan länge. Nu är det slutsurfat bland bilder och profiler på all världens communities. Självplågeri a la 2008. Ha. Ha.   

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

om en vecka kommer älskling hit! om en vecka kommer älskling hit! jag svävar. ♥


RSS 2.0