playan

Idag ska jag inta beachen i min chockrosa bikini och bara schteeeeeka hela långa dagen. Fan vad gött! Loves it.


världens bästa låt

nu & för alltid



skämmit!

Världens mest irriterande par? Så piniga när de posar för paparazzifotograferna.. Jag spyr. Seriöst. Kolla Spencers champangeglas! WTF?!

 

fab 5

Fem fab things just nu; 

  • VÄDRET! Givet. Det är sommar!
  • Lakritspuck - sjukt god
  • Färgklickar. Släng allt svart, som sagt - det är sommar!
  • Silverskor. Silver is the new black
  • Fräknar

live in the moment


Det härnder inte mycket på bloggen just nu, men det händer desto mer i "verkligheten". I have no time to write about my life, I'm too busy living it, så att säga.  Underbart, underbart. På torsdag bär det av till Dublin. Så jävla peppad! Kan knappt vänta till jag får träffa Baby C och alla igen. Feel the excitment! Blir massa party, & kanske lite shopping. River Island o Primark är verkligen de bästa butikerna som finns (tips till alla som ska till England eller Irland, ni får INTE missa dessa två). Fast jag borde egentligen inte, har en massa kläder och skor att hämta hem som jag lämnade kvar när jag flyttade hem i mars och det är ju prio ett att få plats med i väskan, haha.

& på söndag flyttar jag in i min lägenhet! Göööööött är det! Yes, livet 'är gött just nu.

helt ok dag

Typ ingenting att göra idag på jobb. Vi sov lite, spelade lite pingis, käka lite.. Typ så. Loves it.


uppe med tuppen

Fatta att jag bloggar klockan fem på morgonen. Svin tidigt. Det ser ut att vara riktigt kallt ute nu på morgonen.... Jobbigt.

Den här veckan ska det flyttpackas, på söndag flyttar jag! Så jevla gött, kan inte vänta. Har varit lite knas både för mig och mamma att jag har bott hemma nu efter att ha bott själv i ett och ett halvt år, så vi är båda rätt så lättade nu, haha. Gud, jag längtar något så sjukt mycket! Låt det bli söndag nu!

DET ÄR INTE OKEJ!

Nej, att jag har kort kjol på mig betyder inte att jag vill att killar/män ska komma fram och tafsa på mig! Så jävla vidriga människor det finns. När ska ni fatta?! Tjejer är inte objekt! Det är inte OK att bara gå fram till en tjej och börja känna och klämma. Det hände mig igår. Mitt på dagen, inne på Telenorbutiken i Helsingborg. Inte på en nattklubb, eller i statsparken en lördagnatt. Ska tjejer inte ens kunna gå på stan mitt på ljusa dagen utan att bli antastade? Killar är svin.

i hope something eats you

Ge mig den här topen!



finns hos dirtyshirty som jag hittade via http://ffamousunknown.blogg.se/

YES !

Fy fan vad glad jag är nu!! Mamma kom precis in och sa att hon fixat en lägenhet till mig över sommaren. Så jevla gött! Jag är verkligen skit glad nu :D

yummi

Har precis kommit hem från stan. Bjöd mamma på lunch på Mezo eftersom hon älskar det stället :) Har sagt det förr och jag säger det igen, deras bakade potatis med kycklingröra är dödligt god. All deras mat är dödligt god men kycklingröran ligger i topp alltså. Sen har vi bara gått runt och myst på stan. Fick en riktigt najs bikini (chockrosa och så jävla barbie) av mamma också. Kommer vara svinigt snygg till brännan i sommar, yes indeed.


fett ös, MEDVETSLÖS !

Igår var det så jävla mycket party. Så jävla mycket dans och kanske femton shots för mycket. Men sjukt kul! Är dock sjukt trött är jag idag. Om ni undrar varför jag är uppe så tidigt då är det för att vi ska fira mors dag med mamma idag istället för imorgon. Men det är smällar man får ta, sova kan man göra när man blir gammal. Det har jag inte tid med nu. Jag har aldrig riktigt fattat mig på folk som säger att dom älskar att sova.. Det är ju mycket roligare att vara vaken!

None

efterblivet

Haha, jag ÄLSKAR youtube! Kollade precis på "slutscenen" på Hajk (ni vet det där hurtiga scoutprogrammet med Bengt Alsterlind) och jag håller på att skratta ihjäl mig! Allihopa ser ju ut som om de har downs syndrom. På allvar alltså. Speciellt mulattkillen med röda brillor och hans kompis bakom planket. Så jävla sköna!


onsdag

Har varit ett jävla tjat om Champions League-finalen på jobb idag. Så drygt, trodde mina öron skulle trilla av. Jag trivs på jobb, älskar killarna jag jobbar med men ibland skulle lite tjejsnack inte skada i mellan alla machofasoner. Jag skiter väl i fotboll?!


kallt

Egentligen är det enda dåliga med att gå upp så här tidigt att det är så jävla kallt. Sitter här med sju tröjor och är inne på femte koppen te typ. Och jag fryser nått så satans! Ge mig värme.

kimya dawson

dagens musiktips; Kimya Dawson.

I took the Polaroid down in my room
I'm pretty sure you have a new girlfriend
It's not as if I don't like you
It just makes me sad whenever I see it
'Cause I like to be gone most of the time
And you like to be home most of the time
If I stay in one place I lose my mind
I'm a pretty impossible lady to be with

att jag aldrig lär mig !

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. FY FAN för communities.. Men är man så jävla dum att man går in och kollar får man väl skylla sig själv. Det var bara det att jag trodde inte att jag skulle få läsa något sånt. Jag trodde inte att du kunde göra mig ledsen mer. Men det kan du. Tydligen.

morning!

good morning sunshines! idag ska jag inte jobba, skönt. har dock en massa annat som ska fixas, därför är jag uppe nu. förhoppningsvis ska jag träffa blondie idag, inte setts på skit länge! & solen skiner. GÖTT :)

*


för i helvete!

Jag gjorde precis vuxenpoängstestet. Enligt det är jag 12.5 år. Jag är 20. Va fan?!

jason mraz

Nu har jag städat färdigt! Nä, det har jag inte.... Fan vad drygt. Tänkte bara musiktipsa lite - JASON MRAZ! Han är just nu etta på min kärlekslista. Så jävla bra.

sjungande koleanska adoptivpälon

Har kollat på klipp med Robert Gustavsson hela morgonen. Har helt ont i magen efter att ha skrattat så mycket.  Adoptivpäronen och Kuknästornet är bäst. Haha, skrattar bara jag skriver om det. Så jävla roligt, tröttnar aldrig. Kolla på klippet! Nu ska jag städa.. Fan vad drygt. Välkammad utter! :D


redan lördag ?!

Helt sinnes vad veckan gick fort. Jobbat och slitit har jag gjort och skit roligt har jag haft. Och så helt plötsligt är det helg. Gårdagen spenderades med luleåpojken, himla bra avslut på veckan. Och idag blev det Köpenhamn med mamma. Fick äntligen gå och se Bodies, utställningen jag skrivit lite om innan med konserverade människolik och organ. Så jävla bra var den, helt fascinerad. Fatta så häftig människokroppen är!

Helt slut är jag nu i alla fall. Var super taggad på att gå ut idag men jag orkar inte. Gud, jag börjar bli gammal...


what happens in vegas

precis kommit hem från bian nu. vi såg what happens in vegas, med svinsnygga cameron diaz & ännu snyggare ashton kutcher, och den var så jävla rolig. längesedan jag skrattade så mycket åt en film. trodde inte alls att den skulle vara bra. hade förväntat mig något löjligt som typ the honeymoon, men jag blev glatt surprised. så nu tipsar jag er mina bloggläsare: SE DEN! :D


i tiden

För fem år sedan;
Var jag femton år, slutade högstadiet och började estetisk teater på gymnasiet. Festade som en tok, blev av med oskulden, träffade min första "riktiga" pojkvän och bara levde livet.

För tre år sedan;
Gick jag i tvåan på gymnasiet. Jag kom mycket nära E som nu är en av mina bästa vänner, festade fortfarande som en tok, stressade i skolan, tränade för mycket, åt för lite och började röka mer än någonsin. Tvåan i gymnasiet var mitt ångestår.

För ett år sedan;
Bodde jag i ett hus i Maynooth på Irland med Kikki Jay & Mado. Jobbade på en pub, gick ut fyra gånger i veckan, var tillsammans med S och var jätte lycklig.

För tre månader sen;
Bodde jag med Älvan i Dublin och bestämde jag mig för att flytta hem till Sverige igen och jag slutade röka.

Igår;
Var jag hemma hos Luleåpojken och kollade på film :)

Imorgon;
Blir det bio med tjejerna!

Om ett år;
Har jag förhoppningsvis lämnat Sverige igen!

hills

såg precis säsongsavslutningen på The Hills, rätt så trist avsnitt för att vara le grand finale på säsong tre.. kanske var det liiiiiiite chockerande att Heidi gav upp hela sin karriär på Bolthouse och följde med Spencer efter att han agerat psyko-freak och följt efter henne till Las Vegas, men alla som läser sina skvallermagasin och studerar sina paparazzibilder vet ju att det är "bra" mellan dem nu och att hon håller på med en massa andra pinsamma projekt. som att designa en skitful linje kläder till exempel.  jag kan inte vänta tills säsong 4 börjar i augusti, såg ut på trailern som att det kommer hända grejor minsann! Lo blir bitchigare och bitchigare och Audrina blir ledsnare och ledsnare. till hösten kommer vi ha "TEAM Lo" & "TEAM Audrina"-tshirts, vilken sida står du på?


riktigt fin bild på whitney & LC från teen VOUGE

skärpning

nu är jag tilbaka på bloggen :) var helt slut i måndags efter helgen och igår var jag hemma hos en kompis och kollade på film. & har man ett liv så blir ju bloggen lidande. sorry sötungar, jag ska skärpa mig.

så bra

haha, så jävla bra! är det såhär det låter när det planeras inför The Hills, säsong 4?
förresten, ikväll sänds sista avsnittet på säsong 3 på mtv.


världens bästa helg

har inte funnits tid till att uppdatera i helgen. tjejkompisarna och jag har varit fullt upptagna med att visa vårt sköna helsingborg för söta luleåpojkar. helt sinnes vilken underbar helg vi har haft. har kanske sovit sammanlagt 8 timmar på hela helgen, intensivt som fan har det varit. men det har varit så jävla värt det! sleten idag kan jag säga, det var inte kul att gå upp klockan fem imorse för att gå och jobba. men så tänkte jag på vilken underbar helg det har varit och kände mig inte så trött längre.


jobbat

Ja, då har man klarat av sin första dag på nya jobbet. Gick mycket brao om jag får säga det själv. Jag är duktig. Men fatta att jag ska börja kl o6.3o hela sommaren! Jag kommer behöva gå upp klockan fem varje morgon. Sinnessjukt tidigt. Men jag vet att när jag står där i september med sparade pengar och på G att ge mig ut på äventyr igen kommer det att vara så jävla värt det. Nu ska jag äta choklad! KÄRLEK

dryg dag..


Gah, nu dör jag snart av uttråkning. Världens mest dryga dag. Har inte gjort något mer än att sola och kolla på The Hills. Men imorgon börjar allvaret, då börjar jag jobba. Spännande, haha.

drama *

Nu börjar det hända grejor i The Hills igen! Lo har börjat visa sin inre bitch, äntligen! Visste väl att hon hade potential. Men varför verkar hon hata Audrina så mycket? Haha, så himla omotiverat. Som när de har skaffat valpen och Lo säger: "Chloe has two mommies!" och syftar på sig själv och Lauren. Hur bitchy kan man vara? Audrina såg så ledsen ut, stackarn.

Och är det bara jag som tror att Heidi ligger med Brent?


sminkväska

 

Den här sminkväskan från Betsey Johnson vill jag ha. Så satans fresh, är den inte? Med fack som man kan ta ur, praktiskt! Kanske blir det att slå till. För tillfället är allt mitt smink i en enda röra, förvarat såhär - INTE FRESH!

 

piercing

Förresten piercade jag näsan idag. En pytteliten, liten pärla. Dödligt snyggt. Skulle egentligen bara få min stav i naveln mätt men jag kunde inte låta bli att bli stucken ännu en gång. Det börjar bli en fin samling (kan man samla på piercings?). Något/n som är ännu snyggare än min nya näspärla är killen som piercade mig. Så jävla het. 


jobb ! (och lite kuligheter)

Nu är det slut på sötebrödsdagarna! Jag har fått jobb! Mah gad.. Vet inte riktigt när jag ska börja, får ringa och höra imorgon. Dags att ta tag i sig själv igen. Jobba hela sommaren, sen resa, resa, resa igen. Inte flytta tillbaka till Irland? Ah näe. Nu är det nya grejor som gäller. Helst utanför Europa. Jag har stora planer. Tänker inte skriva om det riktigt än dock. Jag ska nog hålla er på sträckbänken ett tag. Nej, det är mest för min egen skull faktiskt.

Långfika på Mezo idag igen, härligt. Deras bakade potatis med kycklingröra är att dö för. Så jävla god. Men allra bäst var ju sällskapet (cheesy, men sant), älskade Mirre (som kom tillbaka till hbg igår) och Älvan (som lämnar för Irland imorgon). Massa känslor, så härligt att träffa Mirr igen och så sjukligt sorligt att säga hej då till Älvis.. Hatar att säga hej då. Hatar att vi inte är ett samlat gäng längre. Ser fram emot de få dagar vi alla är hemma samtidigt i sommar. Då jävlar!

sommarkänslor


Älskar det här fina vädret, nu är det snart sommar!
Helt underbar dag med Älvan. KK kom också in till stan och vi satt på Mezo i timmar och käkade och pratade. Bästa fikat/lunchmaten i Helsingborg. Inte en ända gång har jag gått därifrån besviken. Inte hungrig heller för den delen. Imorgon kör vi repris! Och då med Mirre också som kommit hem till Helsingborg idag. Återförenade at last! Crazy Tuesday kanske? ;)

Har precis käkat middag med mamma, jag lagade köttbullar, potatis och sås. Mästerkocken! Sjukligt mätt nu bara, men det är så värt det. Älskar god mat. Mat är min svaghet.

Nu - ut och gå med Blondie. Ha en bra kväll alla!
Förresten, längesen jag avslutade ett inlägg med lite kärlek, så här har ni --> KÄRLEK :)

god morgon sverige

Då var långhelgen över och det är måndag igen. Inte för att det gör någon skillnad för mig egentligen. Sitter och käkar frukost nu, ska snart göra mig fin och sen åka in till stan för att träffa Älvan. Måste först till vårdscentralen och ta blodprover bara. Gah. Jobbigt. Men solen skiner för fullt och lägger sig humöret på topp! Ska steka i solen hela dan :)

sunday

Gårdagen blev tyvärr inte helt lyckad.. Fick världens migränanfall och fick åka hem tidigt. Hatar när det händer, jag kan inte se ordentligt, allting snurrar runt och jag vill bara att någon ska hugga av mitt huvud innan jag svimmar. Men det var så underbart att träffa lilla Älvan (den lilla stund det varade)!

Har inte varit så värst aktiv idag. Legat i sängen hela dagen och läst Harry Potter (ja, jag är äkta Harry Potter-nörd, haha) och kollat på The Hills, trots det fina vädret.

Imorgon blir det stan med Älvan och glassa runder! Härligt.

saturday night

Lördag betyder röj hela natten lång. Ska dricka vin och dansa i mina guldskor tills jag stupar! Humöret är på topp, ska träffa Älvan som är hemma i Sverige några dagar. Har saknat henne så mycket, önskar att jag kunde följa med henne tillbaka till den gröna ön och vår minilägenhet på onsdag. Ikväll ska det i alla fall bli så galet som det bara kan bli när vi är i farten. Gah, vad jag är peppad! Vi ses i dimman.

image25

Mina älsklingar från River Island

det finns inga fula kvinnor...

...bara lata.

image23

fresh

image22

Lauren är ser alltid så himla fräsh ut! Älskar hennes stil och har gjort sen The Hills började för typ hundra år sen (när började det egentligen?). För ganska precis ett år sen bodde jag med en tjej som heter Kikki och vi var helt beasatta av Lauren. Typ varje kväll innan vi skulle ut kolla vi på The Hills för att får inspiration till vad vi skulle ha på oss. Om vi var och shoppade försökte vi alltid hitta grejor som liknade det Lauren haft på sig och Kikkis standardreplik typ varje dag när vi sminkat oss var "Är det inte lite Lauren över det hela?". Helt psykade. Men fasen vilken roligt vi hade!

fredag

Inte mycket aktivitet på bloggen idag. Solen lockade mer. Har legat och pressat större delen av dan. Härligt! Och det blir nog inte mycket mer bloggande än såhär. Ska snart sticka hem till pappa, käka kebab och bara ligga på soffan och lata mig. Imorgon blir det dock röj :) PUSS

irreplaceable

So since I'm not your everything
How about I'll be nothing, nothing at all to you?
Baby I won't shed a tear for you
I won't lose a wink of sleep
'Cause the truth of the matter is
Replacing you is so easy

lista

Slänger in en liten lista för det är roligt. Ha. Ha. :)

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? ALDRIG.
Vilken årstid tycker du bäst om? Haha, det är ju för fasen samma frågor på alla listor. Har nog svarat "sommar" cirkus femton gånger nu.
Brukar du sjunga i duschen? Nej, faktiskt inte. Händer kanske ibland.
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? Hatar att kolla på sport. Konståkning då för de har så fräsiga kläder på sig. 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej..
Vad är viktigast för dig? Min familj.
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? RESA!
Tänker du mycket på ditt utseende? Ja. Mamma vill sätta mig i terapi. Nej, jag skämtar inte. 
Vad får dig att slappna av? Inte mycket. Jag är inte så bra på att slappna av.
Är du mörkrädd? Ja, sjukligt.
Vilken färg är snyggast? Beror på vad. Men rosa är en favorit. Älskar vitt på kläder.
Tycker du matte är svårt? Ja.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej. Men det är en härlig känsla.
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? Vaknar ofta tidigt. Även om jag varit ute o svirat till fem vaknar jag typ vid nio. Sär.  
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? Tyvärr den som är närmast.
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? Nej.
Har du piercing? Navel och öron. "Längst upp" på örat.
Bråkar du och dina syskon ofta? Nej. 
Läser du ofta böcker? Alltid! Jag älskar att läsa.
Vad föredrar du för sorts filmer? Chick flicks och sånt som skrämmer skiten ur mig.
Vill du gifta dig? Nej.
Vill du ha barn? Nej.
Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för? Kollar sällan på tv. Sex and the city har väl börjat igen? Det gillar jag. Och Nigella Express! Älskar matlagningsprogram.
Vilka länder har du varit i? Irland (bott där), Danmark, Frankrike, Monaco, Italien, England, Tyskland, Holland, Turkiet, Grekland. Tror det är allt. 
Vilka husdjur har du haft innan? Hund och katt.
Är du bra på att laga mat? Ja, det får jag väl säga att jag är.  
Var badar du helst? I pool.
Vad dricker du för alkohol? Rosévin, coctails, xcider.
Vilka djur är du mest rädd för? Älskar alla djur!
Har du någon gång skadat dig allvarligt? Nej.
Gillar du att dansa? Loves it!
Vad har du för klädstil? Dödligt snygg ;P
Är du flygrädd? Nej.
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? Det är bra. Jag riskerar inte att få en cigg i håret mitt på ett packat dansgolv. Förresten är det när man går ut och tar en cigg som man träffar det roligaste folket! ;) 
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten. Iskallt.
Tror du på ett liv efter döden? Nej.
Vilket mobilmärke föredrar du? Samsung och Nokia.
Vill du gå ner i vikt? Orkar inte bry mig.
Har du varit deprimerad? Nej, inte deprimerad men på väg att bli. Tur nog fick jag hjälp i tid.
Tycker du om sushi? Älskar sushi!
Tror du på livslång kärlek? När jag upplevt det.
Vad äter du helst när du ser på film? Chibbe och dibbe!
Lever dina föräldrar tillsammans? Nej.
Har du tandläkarskräck? Inte skräck kanske men jag hatar att gå dit.
Vilken hårfärg har du naturellt? Blond.
Biter du på naglarna? Nej.
Är du beroende av något? Nej, inget som är farligt i alla fall :) 
Vilka internetsidor besöker du varje dag? Olika bloggar och hotmail.com 
Hur ofta motionerar du? Inte speciellt ofta. Jag går upp på övervåningen ibland..

the hills

image21

Legat och kollat på The Hills nu i en evighet. Tröttnar aldrig på det, så satans bra. Men nu är det dags att aktivera sig lite, duscha, gå ner till pappa och möta syster och sen ska vi bege oss mot affären för att ladda upp med godsaker för ikväll. Blir müskväll deluxe med massa godis, chips och läsk. Yummi!

men var är solen?

Kunde det inte varit lite fint väder idag så man hade kunnat sola i väntan på tvätten? Nu blir det bloggande istället. Har precis ätit chips och en gb sandwich (pepparkakssmak, dödligt god!). Härlig frulle/lunch tycker jag.

Inga planer för dagen. Så jävla skönt. Jag ska bara ligga i sängen med laptopen, kolla på The Hills och Laguna Beach och jäsa. Kanske äta en glass eller två till? Älskar sånna här dagar. Det är vardagslyx (skrev jag precis "vardagslyx"?!) på riktigt, en ledig dag mitt i veckan och massor med junk food. Ingen jävla fruktsallad här inte. 

tvätta

Gah! Måste tvätta idag. Har inga rena kläder. INGA! Jag hatar att tvätta det är så tråkigt..

image20

RSS 2.0