jag är en nummer tre

Siffran Tre:
Treor som du är mycket kreativa människor, du är talangfull och extremt disciplinerad i det du gör. Känner du dig instängd och inte får utlopp för din kreativitet blir du lätt deprimerad. Du är omtyckt av nästan alla på grund av att din livsglädje så lätt smittar av sig. Du är personen som alltid går omkring med ett leende på läpparna.

Att vara så disciplinerad och kreativ som du kan leda till att du lätt vill kontrollera för mycket när du är bland människor som inte är som du. Din irritation på oliktänkande bör du nog försöka arbeta bort.

I hemmet är du lika disciplinerad, näst intill pedantisk. Den du vill dela livet med får inte vara någon slarvpelle/slarvmaja, då kommer du helt enkelt inte att stå ut.

Livet för treorna regeras av Jupiter. De bästa färgerna för dig är mauve, lila och alla rosa nyanser.

TESTA HÄR!

Jag vetefan alltså. Det stämmer att jag är en kreativ person och att jag behöver få utlopp för det. Dans, teater och målning har alltid varit mitt sätt att handskas med mina känslor. Men så himla diciplinerad är jag nog inte. Önskar att jag var! Pedantisk är verkligen det sista jag är, haha. Fråga vem som helst som känner mig, hela jag är en enda stor röra
.

ramlösa balans

Idag hade en tjej på jobb med sig den nya Ramlösan, Ramlösa Balans. Allstå va?! Det ska tydligen vara uppiggande och stärkande. Vilket skämt. Den var fullproppad med tillsatser och konserveringsmedel. Alltså, vem vill ha konserverat vatten? Så jävla äckligt. Undrar varför. Börjar folk faktiskt bli medvetna om att man inte ska köpa vatten på flaska, och i och med det gör företagen som säljer flaskvatten vad som helst för att sälja? För kom igen, vem fan går på det? Vi i Sverige har så himla bra vatten, vad är meningen med att KÖPA vatten? Jag fattar ärligt inte. Folk tror att dom är så jevla miljömedvetna, men köper endå en flaska Ramlösa om dan. Vad sysslar ni med?

varmt, varmt, varmt

Ja, samma visa idag igen. Det är så jevla varmt. Funderar på att ta bussen till jobb imorgon om det ska vara såhär varmt. Verkligen ingen höjdare att cykla i denna värmen, känns som att man ska smälta bort.  Missförstå mig rätt, jag älskar verkligen sommar och värme, men jag vill vara ledig! Hatar att jobba när det är sommar. Förhoppningsvis ska jag inte behöva jobba nästa sommar, om allt går som det ska. Planer som ska gå i lås. Tänker dock inte berätta om det än, blir så besviken om det inte går som jag tänkt.. Jag är i alla fall avundsjuk på alla som har semester. Snacka om tur med vädret. Liiiiiite skillnad från förra årets skitsommar om man säger så.

broad



Jag älskar verkligen låten som är i reklamen för bredbandbolaget. Nån som vet vad den heter och/eller vem som gör den? Jag hittar inte den nånstans. Kanske för att jag är sämst på att leta?

Har precis duschat och smörjt in mig med acos brun-utan-sol. Den luktar verkligen underbart, inte alls sån äcklig buslukt. Yummi. Nu kallar sängen, ska som vanligt upp tidigt, tidigt. Hörs imorgon. Night!

welcome to girl world

Nu är det Girlicious på trean som gäller! Glömmer alltid bort att det är på onsdagar (som sagt sämst på att följa tvserier). Det är tydligen final idag, men alla vet väl redan vilka som vinner? Jag har i alla fall redan sett det och för alla nyfikna är det ju bara att kolla på hemsidan.  Tiffanie är så satans söt!

what not to wear



Vad fan är det här?! Det var nog något bland det fulaste jag har sett. Vill du klä ut benen till kassler? Visst, då är de här strumporna perfekta! Om inte, stay away!

så jevla varmt!

Det är sommar ute och statistiken sjunker, sakta men säkert. I och med det förlorar jag också suget att blogga. Tyvärr. Men nu är jag här i alla fall.

Det är så varmt i min lägenhet så jag tror jag smälter snart. Läste i bebygrrls blogg att hon fått ac i sin lägenhet. Jag är mycket avundsjuk. Fatta så varmt det är i Helsingborg för tillfället. Trodde att jag skulle svimma när jag cykla hem från jobb. På riktigt alltså. Har haft sån jevla huvudvärk hela dan, mamma fick komma upp med Voltaren till mig. Klen som man är.

loves it

Den här listan går runt på bloggarna just nu. Jag fyller också i den.

1) Vad åt du till frukost?
- Tre polarmackor med mjölkfritt smör och aprikosmarmelad. Kaffe på det!
2) Lägg ut den senaste bilden du tagit på dig själv.
- Jag tar inte bilder på mig själv.
3) Vem fick du ditt senaste sms ifrån?
- Baby C
4) Vilken färg har din dator? Alltså skalet...
- Grå
5) När var du arg senast?
- I fredags
6) Ditt bästa minne från skoltiden?
- Sista året på gymnasiet. Projektarbetet som blev helt underbart lyckat och slutproduktionen vi gjorde med vår underbara teaterlärare!
7) Ditt sämsta minne från skoltiden?
- Hela högstadiet var en mardröm!
8) Yoga eller löpning?
- Yoga
9) Spaghetti Bolognese eller Oxfilé Provencale?
- Äter inte rött kött.. I sånna fall bolognese gjord på quornfärs.
10) Vilka tidningar läser du regelbundet?
- Ingen som jag läser regelbundet. Jo, Helsingborgs Dagblad. Annars köpe jag Cosmo ibland.
11) Favoritkaraktär i deckare?
- I böcker eller på TV? Äh, jag varken läser eller kollar på deckare.
12) Teveprogram du aldrig missar?
- Jag missar alltid allt! Sjukt dålig på att följa TV-serier. Gillar jag en serie kollar jag på den på Internet istället. The Hills älskar jag och Are you smarter than a 10-year old? (Brittiska versionen).
13) Vem är du avundsjuk på?
- Alla som har rest mer än jag och alla som varit på mina drömresemål.
14) Din bästa revansch?
-  
15) Din bästa chef ever respektive din sämsta?
- Den bästa har jag nu! Helt underbar chef. De sämsta var alla chefer jag hade på NEXT. Med så många anställda och så många olika chefer det fanns där är kommunikation så oerhört viktigt. Så att den ene inte ger en ledigt utan att tala om för den andre, så är det jag som får skiten till exempel. (ja, det och mycket annat hände mig där).
16) Mat som du aldrig någonsin kommer att äta? Orsak?
- Allt som är slemmigt..
17) Offentlig person som du skulle vilja ta dig ett snack med?
- Brittan!
18) Kaffe eller te?
- Gillar båda.
19) Skostorlek?
- 37-38
20) Hur ofta är du på IKEA?
- Typ aldrig. Bara om det är absolut nödvändigt åker jag dit. Och helst inte då heller.
21) Om du hade fem miljoner över - vad skulle du köpa? Och du var tvungen att köpa något annars skulle de försvinna...
- Resor!

schteeeeeeek!

har legat i trädgården sen klockan tio i morse och stekt. luktar typ stekt kyckling nu. men så jekla härligt det är med sånt här väder. det borde vara en lag att alla söndagar året om ska spenderas såhär, solning och skön läsning i trädgården. loves it! nej, nu ska jag steka vidare. :)


hot, hot, hot

Så varmt det är ute!  Har varit nere på festivalen med mamma lite istället, lyssnat på Wieselgrensskolans elever i 60talstältet och gått runt och kollat i olika stånd. Köpte världens finaste ljuslyktor i House of Indias tält. 2o spänn, ingenting. Så nu är man nöjd. Ska snart ut till mamma i som jag skrev innan. Tvätta och grilla, och stanna över natten. Imorgon blir det schteeeeek hela dan i trädgården. Det är det enda jag hatar med att bo i lägenhet, att jag inte har en trädgård jag kan gå ut och lägga mig i när det är så varmt. 

stil



Älskar Laurens klänning här. Hon ser alltid lika fresh ut!

festival

Helsingborgsfestivalen är ju i full gång. Var ute igår det blev en mkt rolig kväll :) Började med att Kattan kom hit vid halv tio, tog varsin vodkadrink, hämtade upp Daniel och stack ner mot stan för att möta Sabbe och Patrik. Första o andra ölen köpte vi på Finjabackens tält, tredje på Norrbros tält och helt plötsligt satt vi på båten till Danmark och drack jäger med red bull. Blev festande på Retro i Helsingör. Herre Gud! Där har man inte varit sen man va fjortis och drack Pepino ur flaskan på gatan utanför. Fina minnen, haha.

Idag ska jag hem till mamma och tvätta o sola i trädgården. Tvätta behövs verkligen! Fick gå och köpa nya underkläder här om dan för det började sina i lådan med rena trosor. Ja, herre gud.


mobil

Som jag skrivit innan behöver jag en ny mobil. Min stänger av sig och håller på nästan varje gång jag skickar sms... Jag väljer mellan några stycken men har två favoriter. LG Chocolate har jag velat ha sen den kom ut. Kan man köpa den vita i Sverige? Har inte sett den nånstans. Lite mer favorit är Samsung G800, som har bättre kamera. Men LG:n är ju så snygg. Beslut, beslut, beslut. Ska sova på saken.





förbannad

Idag blev jag så arg på mina kollegor att jag började gråta (när jag blir riktigt, riktigt arg kommer tårarna och jag hatar det). Att dom är korkade och högervridna vet jag sen innan, men idag blev det bara för mycket. Har gått och samlat på mig massa känslor och känt mig lite nere i veckan, så kanske överreagerade jag men det skiter jag i. En av tjejerna berättade att hon kollat på kanal 5:s program nu när dom haft pridevecka och i och med det "vant" sig vid att se killar kyssa varandra. Sen säger hon "Ja, jag accepterar homosexuella, dom får göra vad dom vill bara jag slipper se det". Jävligt känsligt eftersom min mamma är tillsammans med en tjej. Så jag sa till henne att om man tänker så accepterar man ju faktikst inte det. Men det tyckte hon visst. Jag försökte få henne att förstå att hennes resonemang inte höll men hon tyckte att det var jag som var dum i huvudet. Sen säger en av killarna "Jaha är du lesbisk eller eftersom du blir så upprörd?". Det var fan droppen! Hur jävla dum i huvudet får man bli?! Det är ju som att säga att om man  inte har något emot invandrare så är man invandrare själv. Jag blir så trött på sånna här trångsynta och faktiskt människor! Och jag är så trött på det alltid är jag mot dom på jobb. Fy fan. Kan man inte  bara tycka att kärlek är fint och bra? Det tycker i alla fall jag!


torsdag

God kväll småkakor :) Borde egentligen ha varit i säng för länge sen men har haft en trevlig kväll på stan med tjejerna och nu är det ju SATC på trean. Kan ju inte gå och lägga mig då. Har precis målat naglarna neonrosa och smörjt in benen med bus. Girly som man är.

Annars har jag inte mycket att blogga om ikväll egentligen. Har som sagt varit med tjejerna på stan en runda, fikat på Mezo bland annat. Som vanligt krängdes det bakad potatis med kycklingröra. Sinnes så god den är, äter den så ofta att jag kommer få skörbjugg snart.  Men men, har säkert mer att berätta efter helgen :) Nu ska jag kolla klart på SATC och sen hoppa i säng. Night!

födelsedagsfirande

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes


Som sagt fyller farfar 8o idag. Har firat honom hemma hos pappa med hela familjen där, massa god mat och tårta i mängder. Jag älskar verkligen tårta, haha. Man äter ju det så sällan så när man väl får det smakar det så gudomligt. Farfar fick en ny HIF-tröja av oss som Henke Larsson har signerat. Farfar är major HIF-fan och jag trodde nästan att han skulle börja gråta när han fick tröjan. Haha, som en tioåring som får en autograf av sin idol typ :) Mysig dag har det varit i alla fall och jag är så mätt att jag håller på att somna. Dags för bingen - god natt!

god morgon

Datorn har inte fungerat på två dagar nu.. Jag blir så lack! Abstinens, någon? Vad gjorde man innan internet och bloggar fanns? Umgicks? Haha. 

Ska snart iväg till jobb i alla fall. Sen efter jobb blir det att åka hem till pappa och fira farfar som fyller 8o. Vill till Väla också idag men det hinns nog inte med. Kanske imorgon? Nu måste jag i alla fall borsta tänderna och dra. Hoppas datorn funkar ikväll så bloggar jag mer då. Ha en bra dag!

what movie do you belong in


smink

Just nu är det många som skriver vad för smink dom använder, och jag älskar att läsa om det och inspireras. Så jag tänkte också berätta om min sminkrutin. Enjoy!


Ansikte



Jag börjar med ACOs Sun Kissed face cream, en moisturizer med lite brun-utan-sol i. Älskar den, tycker att den funkar super och den luktar jätte gott!



Efter det lägger jag på Max Factors Lasting Performance i nr 106 Natural Beige. På vintern brukar jag byta till nr 105 Pastelle som är lite ljusare. Den är en ganska täckande foundation men jag gillar den. Hyn ser flawless ut!



När jag lagt på foundation använder jag Body Shops Pressed Face Powder i nr 02. Håller huden matt hela dan, ingen blank panna här inte!

 
Sen är det bronzer som gäller. Älskar Pops Blush Cake i Natural in Nudes, super att det är olika färger som man kan blanda till och anpassa efter hur hyn ser ut just för dagen. Annars har jag alltid H&Ms egen bronzer hemma på lager, den glittrar lite och är jättefin speciellt på sommaren.


Blusher kan jag inte leva utan (jo, det kan jag ju såklart men gör det helst inte). Jag använder Diors Beauty Confindetial i nr 001 Sun Illusion. Tyvärr var det en limited edition och jag bävar för dagen den tar slut. Man kan få tag på den på vissa ställen utomlands tror jag, typ Sephora. Prova den om ni kommer över den. Det är den helt perfekta färgen på en blusher. Ett litet läppglans får man också i det lilla etuiet.


Ögon

  
Till vardags blir det inte så mycket ögonsmink, men jag använder alltid Make Up Stores Eye Pencil i Black under halva nedre fransraden och längs övre fransraden på ögonlocket. Alltså inte innanför som många gör, mina ögon blir så små då. Sen använder jag Loréals Double Extension Carbon black eller Max Factors Masterpiece Max i Black. 

När jag går ut har jag alltid ögonskugga, brukar oftast ha en vit skimmrig på inre halvan av ögonlocket och en mörkare på yttre halvan, Har ungefär tusen ögonskuggor så det känns inte så lönt att gå in på vilka, men mina favoritmärken på ögonskuggor är i alla fall MAC, Make Up Store och Isadora. 


Läppar


 
På läpparna brukar jag växla mellan glans och stift från Dior. Glanset är Dior Addict Ultra Gloss Reflect i nr 557. Ett härligt hallonrosa glans som påminner om hallonsplit i färgen! Glittar lite, lite och är svinsnyggt. Stiftet är Dior Addict Ultra Shine i nr 232. Ett periskofärgat stift som skimmrar lite. Diskret och perfekt vardagsläppstift. 

Naglar


Jag går aldrig utan målade naglar och jag älskar Depends mini polish! Billiga, härliga färger och sitter hyffsat länge. Älskar den neonrosa och den silvriga, dom jag växlar mellan just nu.

jag älskar jordan

Tjejen har inga hämningar what so ever, tar inte sig själv på för stort allvar och dycker upp på sin boksignering i den här outfiten! Hon är ju så jävla underbar tycker jag. Mer Jordan åt folket!


jag är på gång

Nu är det dags att ta tag i bloggen igen. Har knappt haft tillgång till dator sen i torsdags, men nu är jag hemma igen. Har varit i Båstad med tjejerna. Grillat, druckit vin och bara haft det mysigt. Var en runda på Pepes i fredags, men annars bara njutit av hur skönt Båstad är när alla stockholmare har åkt efter tennisveckan. Snacka om lugnet efter stormen. Tennisveckan är nog det värsta jag vet. Vad är ni för några som kommer hit? Tycker ni att det är konstigt att stockholmare har dåligt rykte i Skåne. Man borde ju tycka att vuxna människor vet hur man uppför sig, men icke. Kändiskåta, mediakåta, pengakåta idioter som tror att dom kan göra som dom vill bara för att dom har mycket pengar. Jag spyr på er. Jag gör det. Idioter.

Ojoj, nu börjar det låta bittert. Bäst att sluta. PUSS!

ojoj


jag lever! har bara haft en himla massa för mig och inte haft en tanke på att blogga. inte särskilt lojal mot mina läsare men vad gör man. som jag sagt innan, jag har roligare med att leva livet än att skriva om det. i alla fall kan jag inte skriva om allt som hänt den senaste veckan, ingen kommer orka läsa. men nu är det helg i alla fall, skönt som fasen.

igår var det utgång med eve. riktigt kul. vi började med lite vin och öl hemma hos mig och bara satt och snacka om allt mellan himmel och jord. drog ner till stan vi elva och gick och fick stämpel på tivvan. stack en snabbis till hampan men drog rätt så snabbt tillbaka till the tivoli. hampan var verkligen ingen höjdare igår. dansade hela natten på tivvan och avslutade kvällen med falafel o kebab :) verkligen en sjukt lyckad kväll som bara var rolig. inte pinsam, inget drama och jag hamnade för en gångs skull inte i trubbel.

ikväll blir det utgång igen. kommer några kompisar hit sen, måste verkligen börja göra i ve mig nu. ingen aning vad jag ska ha på mig, men det löser sig. tolv centimeters klackar blir det iaf, alla som jag ska ut med är typ huvet längre än mig - ingen överdrift.

långt inlägg blev det i alla fall. nu kallar duschen!



sluta röka

När jag bodde på Irland skrev jag en lista vad jag kunde göra för € 7.45 istället för att köpa ett packe cigg. Trots att det var helt sinnessjukt dyrt lyckades jag inte sluta. Idag hittade jag den listan hemma hos mamma, haha. Här kommer den!

Detta kan jag gör med 7.45 istället för att köpa cigg:
1. Köpe ett o ett halvt underklädesset på Penneys (Primark)
2. Ge till en hemlös
3. Köpa ett coolt rosa block på Avoca
4. Spara
5. Köpa Rimmels intant tan
6. Gå ut o dricka en och en halv vodka lime
7. Hyra film och köpa chips
8. Köpa Ben & Jerrys Phish food

vegetarian


we´re not here for a long time, we´re here for a GOOD TIME !

Helg igen - loves it! Köpte världens fräshaste klänning igår som ska invigas imorgon. Blondie & Brownie ska göra stan. Som fan. Det blir födelsedagsfest och sen Swea. Tänkte bryta min lördagstradition (att gå på tivvan) och prova nått nytt. Mest för att vi står på gästlistan, men endå. Gött e det!

Ikväll blir det grillning med mamma hemma hos henne. Mys de luxe.


På söndag kommer Mirjis hem igen! Då ska vi smida planer inför hösten. Nu händer det grejor, det kan jag lova!


















tjock?

Alltså jag orkar inre läsa fler bloggar om folk som tycker att dom är tjocka! Alla är helt besatta i bloggvärlden. Ser jag ett till "recept" på fruktsallad spyr jag!! För i helvete människor, finns det inte viktigare saker i livet än att vara pinnsmal?! Det är klart att det är viktigt att man motionerar o äter "rätt" så att man håller sig frisk, men vart tog det sunda förnuftet vägen? Försvann med putmagen tror jag? Chilla ner och ta en kaka tjejer.

smink..



Dags att köpa nytt smink igen. Tycker verkligen att det är så tråkigt att lägga pengar på smink som foundation och brunpuder, men det är ett måste. Eller, jag vet ju att jag inte måste sminka mig, men jag känner mej helt enkelt fräschare när jag är snyggt sminkad (vem gör inte det?). Så för mig är det ett måste. Behöver en ny silver/vit-glittrig ögonskugga också, det är ju lite roligare i alla fall. Ska träffa Blondie imorgon så får dra med henne till Make Up Store då.

bloggtips

Har gjort en sånhär lista innan men tänkte göra en ny :) Har ju hittat nya bloggar sen sist, men några gamla favoriter hänger kvar såklart.

BlondinBella - Yes, jag läser fortfarande hennes blogg varje dag. Hatkärlek när den är som bäst! Men hon börjar bli lite tråkig nu tycker jag. Var mycket roligare att läsa om henne när hon var ute på galej och diverse muf-fester varannan kväll. Nu är det bara Nils hit och diettips dit. Men jag väntar tålmodigt på att den gamla Bella ska komma tillbaka.

Bloggkommentatorerna - Giftiga och snabba. Uppdaterar ofta och det är bra! Går alltid in på deras blogg först, och utgår sedan därifrån. Skitbra ju att dom redan sållat ut godbitarna ur det svenska bloggarna. Så slipper jag leta.

Bloggbimbos - Ny favorit! Ännu giftigare än Bloggkommentatorerna. Smart, kvick och rolig.

Hannah Arnhög - Sex- och relationsrådgivare på veckorevyn.com. Har alltid älskat hennes blogg och krönikor. Hon är helt enkelt bäst. Så jävla smart, öppen och rolig är hon. Klart en förebild.

Anna Hibbs - Mest för att hon har så snygga kläder och skriver ofta och roligt. Skriver på stureplan.se

Smeten - Jag skrattar ihjäl mig!!!!! Skitrolig blogg! Bloggar också på stureplan, men jag kan inte länka bloggarna där så vill ni läsa får ni gå in och leta upp dom själva.

summer is back!

Ääääntligen har det fina vädret kommit tillbaka! Gött e det! Skulle egentligen ut med Blondie idag på tisdagsklubben men lite oväntade utgifter stoppade de planerna.. Tyvärr. Men går ju hellre ut i helgen ju! Yes, yes, på lördag blir det beachparty på Swea. Annars inget nytt? Naej, inte precis. Tradit.

RSS 2.0