söndag

Ja, herre gud vilken kväll det blev igår! Så himla kul var det. Vi började med fördrinkar hemma hos mig, Even skulle göra bål men det blev mest grogg i en skål. Som vi skrattade åt det! Vi var några tjejer här och någons telefon ringer. "Är det ok om killen jag träffar kommer upp?". Självklart sa jag. Och så fortsatte det och helt plötsligt var vi typ femton pers i min lilla etta. Hur hände detta?! Skit roligt var det iaf och vi dansade till Flogging Molly i vardagsrummet/sovrummet :P

Drog ner till stan vid tolv-tiden. Snabb runda in på Hampan först (fyllerondellen) innan vi gick vidare för att dansa röven av oss på Tivvan. Helt underbart och så helt plötsligt tänder de lamporna och det är stängninsdags. Hur hände detta?! Haha. Gick ut för att vänta på tjejerna som jag givetvis tappar bort. Träffar J som frågar om jag ska med och tura. Tura halv fyra på morgonen? Men sagt och gjort. Tura blev det. Det enda var att vi var tvugna att gå av båten varje gång för man kunde bara köpa enkelbiljett. Och varje gång försökte vi mygla och varje gång kom biljetkontrollanterna på oss. Lagom trötta var dom på oss sen.. Halv sju imorse stupade jag i säng. Helt underbart rolig natt!

Idag har jag varit o fikat med KK och Älvan. Älvis lämnar på tisdag igen för Holland.. Jag vill inte! Kommer sakna henne så mycket. Så idag sa vi hej då och det var inte så kul.. Nu ses vi kanske inte förräns till jul. Nej, nu blev jag lite deppig. Typpe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0